Gogosi cu varza calita-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 6096 vizualizari

 

foarte gustoase,probabil veti zice iar de post? Sant minunate,incercati-le

 

INGREDIENTE

  • faina alba 1kg
  • 30g drojdie proaspata
  • 450 ml apa (lapte)
  • 4-5 lingurite de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii sau esenta
  • ulei 120 ml sau unt ,margarina topita
  • varza
  • 1/2 borcan pasta de tomate
  • putin piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu varza calita-post:

Se framanta aluatul din faina ,sare drojdie,zahar .ulei , coaja de lamaie si vanilie(in masina de paine)se lasa sa dospeasca.


intre timp se caleste varza tocata marunt in putin ulei cu putina sare ,piper si la final 1/2 borcan de pasta de tomate


Dupa ce a dospit aluatul se ia cate o bucatica din aluat si se intinde iar pe ea se pune cate 2-3 linguri de varza calita,dupa care se impatura bine sa nu iasa varza afara si se prajesc in ulei incins foarte bine,la foc potrivit


Sant extraordinar de bune si dupa 3- 4 zile ,se pastreaza foarte bine acoperite cu o folie de plastic si puse in frigider(momentan nu e cazul fiindca nu e cald)se pot pastra pe balcon acoperite cu folieplastic si 4-5 zile


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20673
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20674
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20675
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20676
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20677
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20678
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20679
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20680
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20681
retete culinare - Gogosi cu varza calita-post 20682

COMENTARII (6)

madi_marin 1

06.03.2010, 17:25

e bine de retinut....

nadina73 1

06.03.2010, 22:56

DIANA B 1

28.11.2011, 12:31

Stiu ca placintele cu varza se numesc cumva in anumite zone , astea cum de n-au nume , fata frumoasa ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!