Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta reteta o am de la bunica mea .Simple de facut si foarte gustoase.
Drojdia se pune in pahar cu apa calda si o lingura de zahar ,se amesteca bine pana se dizolva.Faina se pune in vas cu sarea ,zaharul si coarja rasa de lamaie ,se amesteca usor apoi se adauga drojdia , oul si uleiul.Se pregateste un aluat destul de moale pe care il lasam la crescut o ora.Pregatim o foaie si cu un pahar sau o forma taiem gogosile.Le prajim in ulei pana se rumenesc.Apoi se pudreaza cu zahar.Pofta buna !!!
1
Se pot face si umplute cu gem si ciocolata : pregatim o foaie pe care o impartim in doua ,pe o jumatate fixam paharul lasand urma cercului,in mijlocul cercullui adaugam umplutura dorita ,apoi punen deasupra cealalta bucata de aluat si taiem incercand sa sigilam cat mai bine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult