Gogosi de la bunica

de Adele in Piine, 22 Mar 2014 | 11164 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la bunica mea .Simple de facut si foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Faina(1 kg).
  • Zahar (100 gr).
  • Drojdie (50 gr)
  • 1 ou .
  • Apa calda (250 ml).
  • 2 linguri de ulei.
  • Coaja rasa de lamaie si portocala.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de la bunica:

Drojdia se pune in pahar cu apa calda si o lingura de zahar ,se amesteca bine pana se dizolva.Faina se pune in vas cu sarea ,zaharul si coarja rasa de lamaie ,se amesteca usor apoi se adauga drojdia , oul si uleiul.Se pregateste un aluat destul de moale pe care il lasam la crescut o ora.Pregatim o foaie si cu un pahar sau o forma taiem gogosile.Le prajim in ulei pana se rumenesc.Apoi se pudreaza cu zahar.Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pot face si umplute cu gem si ciocolata : pregatim o foaie pe care o impartim in doua ,pe o jumatate fixam paharul lasand urma cercului,in mijlocul cercullui adaugam umplutura dorita ,apoi punen deasupra cealalta bucata de aluat si taiem incercand sa sigilam cat mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de la bunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Adele 1

22.05.2014, 09:24

multumesc

RuxyRux 1

22.05.2014, 09:25

Perfecte!

Adele 1

22.05.2014, 09:34

Multumesc rux

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Scovergi taranesti