Gogosi impaturite

de - Andreea - in Dulciuri, 15 Sep 2012 | 5793 vizualizari

 

habar nu am cum se numesc aceste gogosi.stiu doar ca mama ne facea mereu si mie imi plac tare mult...daca e cine vacare stie cum se numeste reteta va rog sa imi ziceti...

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 ou
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • apa sau lapte
  • zahar pudra(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi impaturite:

se pune faina intr-un castron cu putina sare.

la mijloc se pune oul,uleiul si putin lapte.

se framinta usor si mai adaugam cite putin lapte pina devine un aluat tare si nelipicios.

se imparte in bucatele( mie mi-au iesit 13).

se ia o bucatica si se intinde cu sucitorul.

se presara faina si se intinde cu mina pe foaie.

apoi se indoaie iar foaia si iar presaram faina.

si tot asa pina cind foaia nu se mai poate impaturi.

intr-o tigaie se pune ulei mult.

se da la foc mic/potrivit.

cind uleiul e incins,luam o bucatica si o intindem bine cu sucitorul doar pe o parte.

o punem in tigaie .

dam cu furculita ulei peste ea.

trebuie sa se umfle.

se intoarcepe partea cealalta .

o scoatem si o pudram optional cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi impaturite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboloni