Gogosi in 6 arome diferite

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 5726 vizualizari

 

fiecare dupa preferinta ..................asa ca au iesit 6

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 470 ml lapte(sau apa)
  • 80 ml ulei masline
  • 1 lingurita de sare
  • coaja de lamaie
  • Umplutura:
  • bacon 3 feli
  • 3 bucati de carnati de pui
  • 1 felie  piept de curcan
  • gem
  • branza philladelfia
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi in 6 arome diferite:

Se pune faina in masina de paine,laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el ,apoi se pune peste faina,la fel si uleiul si coaja de lamaie si sarea se lasa la framantatsi dospit

Intre timp se taie baconul bucatele mici si se prajeste putin,

carnaciori si pieptul de curcan se prajesc putin apoi se taie rondele carnaciori si pieptul de curcan fasii lungi si subtiri

Cand aluatul a dospit se intinde foaie si se umlpu cu bacon ,cu carnaciori,piept curcan,branza,gem ,cu ce va place si apoi se pun la prajit in ulei bine incins

Eu am facut in forme diferite putin sa le putem deosebi

A doua zi sant si mai bune si mai gustoase daca sant tinute in punga de plastic se inmoaie extraordinar de bine

Am facut si simple si le-am pudrat cu zahar,cu bacon ,carnaciori,piept cu curcan,gem si cu branza,mai voiau si cu ciocolata dar dupa ce mi sa desfacut una cu gem in cratita cu ulei............noroc ca eram pe sfarsit...........a curs tot gemul in ulei..............se mai intampla

Am facut din toate cate 6-7 bucati iar simple  sincer nu stiu au fost multe in diferite forme cu pitici langa mine ............fiecare cu forma lui cu moftul lui

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi in 6 arome diferite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

mariac 1

08.06.2010, 22:08

nadina73 1

11.06.2010, 00:09

ok mena se rezolva numai sa-si incarce GPS ca e descarcat

nadina73 1

11.06.2010, 00:10

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosele de malai