Gogosi infuriate

de Micutza Luana in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 2430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete drojdie
  • o cana si jumatate de lapte caldut
  • 6 linguri de unt topit
  • un pahar zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi infuriate:

Se ameste faina , ouale , zaharul , drojdia , laptele si se framanta .

Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se adauga untul se farmanta din nou si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se framanta iar, se intinde o foaie, se decupeaza cu paharul si se lasa la crescut circa 30 minute, apoi se pun la prajit in uleiul incins .

Se pudreaza cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosi infuriate 290123
retete culinare - Gogosi infuriate 290124
retete culinare - Gogosi infuriate 290125

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

12.01.2014, 19:59

tanya

diaconta 1

12.01.2014, 20:16

dar de ce s-au infuriat?si umbla asa ...goale? )))

Micutza Luana 1

13.01.2014, 20:26

dia de nervi s-au infoiat asa si umbla goale

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21