Gogosi infuriate

de Micutza Luana in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 5203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete drojdie
  • o cana si jumatate de lapte caldut
  • 6 linguri de unt topit
  • un pahar zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi infuriate:

Se ameste faina , ouale , zaharul , drojdia , laptele si se framanta .

Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se adauga untul se farmanta din nou si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se framanta iar, se intinde o foaie, se decupeaza cu paharul si se lasa la crescut circa 30 minute, apoi se pun la prajit in uleiul incins .

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi infuriate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

12.01.2014, 19:59

tanya

diaconta 1

12.01.2014, 20:16

dar de ce s-au infuriat?si umbla asa ...goale? )))

Micutza Luana 1

13.01.2014, 20:26

dia de nervi s-au infoiat asa si umbla goale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu Finetti