Gogosi la cuptor cu scortisoara

de Bucataras in Retete diabetici, 5 Mai 2015 | 18040 vizualizari

 

In mod normal, gogosile sunt prajite in ulei, insa acestea au fost facute la cuptor pentru a reduce continutul de grasime si implicit numarul de calorii, dar nu si gustul!

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 1/2lingurita sare
  • 50gr indulcitor Green Sugar
  • 1plic drojdie uscata
  • 1 ou mare
  • 200 ml lapte degresat, cald
  • 75ml apa calda
  • 1 coaja de portocala
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi la cuptor cu scortisoara:

  1. Cerneti faina si sarea intr-un castron mare. Amestecati drojdia cu green sugar si apa calduta. Faceti o gaura in faina si turnati laptele cald, coaja rasa de portocala, oul batut cu furculita, ca pentru omleta,  si amestecul de drojdie, apa si green sugar. Se amesteca toate pana se obtine un aluat moale. Se pune aluatul pe masa presarata cu faina si se framanta pana devine elastic si nu se lipeste de maini.
    Se imparte in 20 bucati egale si se modeleaza in forma de bilute.
    Se pun bilutele, distantate intre ele, in tavi in care am pus hartie de copt si se lasa la dospit 40 minute sau pana isi dubleaza volumul.
    Se incalzeste cuptorul la 200C si se coc gogosile 12-15 minute sau pana capata o culoare aurie. Se lasa putin la racit dupa care se ung cu lapte si se tavalesc prin Green Sugar amestecat cu scortisoara.
    Acum as vrea sa fac un calcul simplu ca sa vedeti diferenta intre aceste gogosi si gogosile simple, clasice.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi la cuptor cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra cu Green Sugar