Gogosi poloneze

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2010 | 9003 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

29.01.2010, 14:40

Ce-i aia polonez mey? Un individ d-ala de la Adinuta?

Michelle 1

29.01.2010, 15:17

rivka 1

29.01.2010, 15:28

ce bine arataaaa, is bune?

ionix 1

29.01.2010, 15:37

Miha, polonezul e un crénvurșt mult mai gras
si chiar ca arata bine gogoselele astea... sunt curioasa ce gust au

madi_marin 1

29.01.2010, 17:16

madi_marin 1

29.01.2010, 18:11

rivka, sunt bune ....

Oana 1

29.01.2010, 20:23

Ce interesant Cum, mai, Miha, un grasan din ala

Bunica 1

29.01.2010, 21:15

Miha, fiecare ia ce polonez vrea . Gogosele, betisoare arata foarte bine

Adinacarla 1

30.01.2010, 15:09

ingenioasa idee:-..dar eu nu am aparat de framantat...nu cred ca o pot face:

madi_marin 1

30.01.2010, 16:43

Adinacarla, nu-i nimic....poti amesteca toate ingredientele si lasi la crescut pana isi dubleaza volumul aluatul....nu+ti trebuie neaparat cuptor de paine . ....

Bunica 1

30.01.2010, 18:19

Adina, se apropie 1 Martie si martisorul tau ar pute fi o masina de paine. Nu e foarte scumpa. Stai, ca m-am dus cu gandul prea departe. Vine Ziua indragostitilor mai repede.

Adinuta 1

30.01.2010, 19:14

Miha, eu "am" doar unul si nu l-as pune in gogosi restul, de la mine.. nu mai cunosc , n-am ce da oricum, Madi-marin are dreptate sa le spuna asa gogosilor: cremvustii de aici sunt foarte buni, au de foarte multe feluri

Adinacarla 1

30.01.2010, 20:58

Ai drepate bunica dar tot incerc sa-l conving pe sot sa luam si noi una dar degeaba...e tot hotarat sa nu cumparam dar poate ii fac eu o data surpriza si-mi cumpar singura:

madi_marin 1

30.01.2010, 21:08

...asa ar trebui, Adinacarla!

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:29

geniaal zau!

lia maria 1

26.02.2010, 17:12

Arata minunat ! cred ca sunt delicioase

epurasha2bb 1

12.03.2010, 13:28

foarte interesant! trebuie incercat!

elena1988 1

03.03.2011, 18:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)