GOGOSI PUFOASE

de nico_nico in Prajituri, 26 Oct 2016 | 2506 vizualizari

 

Aceste gogosi sunt pentru oricine copii,adulti si varstnici indiferent de varsta ne plac la toti.

 

INGREDIENTE

  • 0,500 kg faina,
  • 200 ml lapte,
  • 5 linguri zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 plic drojdie uscata(20 gr),
  • 2 oua,
  • 4 inguri de unt,
  • ulei pentru prajit,
  • zahar pudra cu gust de vanilie.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GOGOSI PUFOASE:

Intr-un castron punem faina si in mijloc laptele putin caldut,drojdia,zaharul,zaharul vanilat,ouale si untul topit si racit putin. Se amesteca toate foarte bine aluatul pana devine elastic si putin mai  moale .Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se intinde aluatul in foaie mai groasa si cu un pahar taiam rondele si le lasam la dospit pe planseta inca 20-30 minute.Se pot umple si cu gem daca doresti.In tigaia cu uleiul incins se pun la prajit cu susul in jos adica partea de sus sa vina in tigaie partea de jos pentru ca atunci se formeaza acel gol in interior.Dupa ce s-au copt se scot pe servetele absorbante si apoi se pudreaza cu zahar pudra cu gust de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSI PUFOASE" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase