Gogosi pufoase si gustoase

de Zambareata in Dulciuri, 11 Dec 2011 | 7676 vizualizari

COMENTARII (67)

Zambareata 1

12.12.2011, 18:09

criss

Zambareata 1

12.12.2011, 18:09

antici_gabytza

lacrimioara 1

12.12.2011, 21:58

foarte frumosi gogosi

Laly 1

12.12.2011, 23:18

Vreau si eu macar una

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 12:59

si eu vreeeeeeeeeeeeeau...tare mult imi plac gogosile si imi place si ce forme le-ai dat...........

Zambareata 1

13.12.2011, 13:24

multumes lacrimioara

Zambareata 1

13.12.2011, 13:24

cu placere iti dau laly

Zambareata 1

13.12.2011, 13:25

medioto te-am strigat in seara cand am postat reteta dar nu m-ai auzit multumesc medi si iti dau si tie draga mea

mafteutalilia 1

23.12.2011, 11:25

salut, cam cit lapte trebiue?

mafteutalilia 1

23.12.2011, 11:31

Zambareata 1

23.12.2011, 11:38

buna mafteutalilia....eu laptele il adaug mereu putin cate putin.....ca sa dizolvi drojdia pui cam 50 de g si apoi cand framanti aluatul pui cat intra

mafteutalilia 1

23.12.2011, 11:44

bine, ms chiar acum vreau sa incerc reteta...

Zambareata 1

23.12.2011, 12:08

foarte bine...sa revii cu un comentariu sa imi spui ce ti-a iesit

mafteutalilia 1

23.12.2011, 17:56

li-a placut la toti...sau primit bune..asha cum m-am asteptat

Zambareata 1

23.12.2011, 18:18

ma bucur foarte mult

LadyCrs 1

06.04.2012, 23:13

o inimioară vreau și eu!

cocolina 1

23.04.2012, 22:23

frumoase forme le-ai dat gogosilor imi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi spritate cu iaurt