Gogosi rapide

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Iul 2016 | 1362 vizualizari

 

Ia gogoasa neamule, e calda si aromata, zau ca-i buna......

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt gras( peste 10% grasime )
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • coaja de portocala
  • un praf de sare
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pentru pudrat
  • gem de caise
  • ulei pentru prajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide:

Intr-un castron incapator punem iaurtul, cele 2 oua, sarea, zaharul vanilat, zaharul bourbon si coaja de portocala si omogenizam, apoi adaugam faina cernuta si praful de copt, amestecam bine s anu formam cocoloase. Punem tigaia wok pe foc o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, mai lasam putin  si apoi cu ajutorul unei linguri, eu am folosit-o pe cea de inghetata, formama gogoselele. Trecem lingura prin uleiul incins apoi luam din aluat si punem in uleiul incins, cand se rumenesc se intorc. Se scot cu o paleta si se pun pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei. Se pot pudra cu zahar sau se servesc cu diverse gemuri sau dulceturi, eu am preferat gemul de caise.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosi rapide 449573
retete culinare - Gogosi rapide 449574
retete culinare - Gogosi rapide 449575
retete culinare - Gogosi rapide 449576
retete culinare - Gogosi rapide 449577
retete culinare - Gogosi rapide 449578
retete culinare - Gogosi rapide 449579
retete culinare - Gogosi rapide 449580
retete culinare - Gogosi rapide 449581

COMENTARII (17)

deyutzky 1

05.07.2016, 10:31

imi plac!

Floryella78 1

05.07.2016, 11:20

Minunate!

miki_a 1

09.07.2016, 11:24

Ce pofta mi-ai starnit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55