Gogosi spiralate

de Miha in Dulciuri, 25 Sep 2009 | 2878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 125 g unt
  • un varf cutit sare
  • 1 lingura zahar
  • 150 g faina
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi spiralate:

Amestecam apa cu laptele si punem la fiert impreuna cu untul,sarea si zaharul.
Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas.
Lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Punem aluatul intr-un sprit si modelam spiralele direct in uleiul bine incins,incepanad din centru si invartind de jur imprejur pana obtinem diametrul dorit.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe un prosop absorbant,sa se scurga excesul de grasime.

Se servesc cu zahar pudra si scortisoara.


Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosi spiralate 7943
retete culinare - Gogosi spiralate 7944
retete culinare - Gogosi spiralate 7946
retete culinare - Gogosi spiralate 7947

Recomandari Culinar.ro

Slow cooker 6L Digital

- 23 %
699.99 lei
539.99 lei

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

25.09.2009, 15:29

Miha, nu era data reteta. Era o emisiune pe discovery travel. Nici nu mai tin minte prin ce tara era ... aiurita mai sunt

Bunica 1

25.09.2009, 17:12

Aluatul este asemanator cu cel de ecler. In interior sunt pline?

Oana 1

25.09.2009, 18:49

Cred ca sunt delicioaseeee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!