Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am incalzit putin laptele in care am adaugat zaharul si am dizolvat drojdia. In faina am facut o adancitura in care am turnat maiaua, am amestecat cu putina faina si am obtinut o compozitie cam de consistenta clatitelor si am lasat la dospit. Cand maiaua a dospit, am adaugat ouale, sarea, plicurile de zahar vanilat, coaja de lamaie si untul moale. Am framantat aluatul si l-am lasat la dospit pana isi dubleaza volumul. Apoi am rasturnat aluatul pe planseta si am format fasii care le-am impletit sub forma de spirale.
Dupa ce spiralele au crescut le-am pus la prajit pe o parte si cealalta in baie de ulei.
Le-am pudrat cu zahar si ....mmm numai bune de servit.!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult