Gogosi spritate cu iaurt

de nadina73 in Dulciuri, 15 Apr 2010 | 13821 vizualizari

 

sant super bune si moi si pufoase si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 600 g iaurt simplu
  • 45o g faina alba
  • 3 oua intregi
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita aminiac stins cu putin lapte
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii
  • zahar `pudra pentru docor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi spritate cu iaurt:

Se amesteca bine toate impreuna si apoi se coc ,se ia cu lingurita si se pune in ulei foarte bine incins sau se pune in pisto (sprit cum i zic eu) si se fac forme ,eu le tai cu ajutorul unui cutit aluatul e mai moale si nu se poate altfel.

Se pudreaza din abundenta cu zahar pudra,sant grozave si moi si pufoase

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosi spritate cu iaurt-0
Gogosi spritate cu iaurt-1
Gogosi spritate cu iaurt-2
Gogosi spritate cu iaurt-3
Gogosi spritate cu iaurt-4
Gogosi spritate cu iaurt-5
Gogosi spritate cu iaurt-6
Gogosi spritate cu iaurt-7
Gogosi spritate cu iaurt-8
Gogosi spritate cu iaurt-9

COMENTARII (52)

epurasha2bb 1

20.04.2010, 17:49

astea sunt cam ca gogosile mexicane?am facut odata cu multa scortisoara si zahar si sunt delicioase!

nadina73 1

23.04.2010, 00:44

si cu lingurita si cu punga cu orice sant foarte bune

nadina73 1

23.04.2010, 00:44

asa e roberta sant foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04