Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

de stefy_a in Prajituri, 14 Feb 2014 | 2932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  200 ml apa calduta 
  • aproximativ 500 g faina 
  • un pliculet de drojdie uscata (7 g)
  • 1/2 lingurita sare 
  • 50 ml ulei 
  • un borcan de dulceata de capsuni de casa (400 g) 
  • din care am folosit doar jumatate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu dulceata de capsuni:

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana ce aluatul se dezlipeste de  vas
Apoi se pune ulei pe maini, cate un pic si se framanta bine pana incoporam cei 50 ml ulei
Se lasa la dospit circa o ora - la loc cald
Cand e gata aluatul se incepe modelarea gogosilor astfel: se ia cate o bucatica de aluat si din ea se face o bila, care se aplatizeaza si in mijlocul ei Se face o gaura, care se umple cu dulceata; apoi cu grija se trage de "marginile "aluatului si se unesc, si in final, cu ajutorul mainilor se modeleaza gogoasa, sub forma de bila.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi umplute cu ciocolata