Golden Syrup

de susu in Conserve, 3 Iun 2011 | 3510 vizualizari

 

Este un sirop deosebit pe care-l folosesc la prajiturele. Puteti inlocui siropul cu miere daca nu vreti sa-l faceti.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr zahar
  • 450 ml apa
  • 3 bucati lamaie fara pielita
  • 1 lime verde taiata bucati fara pielita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Golden Syrup:

Se pun toate ingredientele intr-o oala cu fundul gros si se aduc la punctual de fierbere amestecand pana devine siropul de culoarea mierii de albine. Scoateti lamaile si lasati sa se raceasca. Curatati de impuritati si puneti compozitia in borcan etans. Daca doriti o varianta mai interesanta mai intai puneti 200 gr zahar cu 50 gr apa in oala, pe foc mediu, invartiti putin oala pana se caramelizeaza zaharul (culoarea auriu inchis), se adauga apoi restul de apa fierbinte si restul de zahar cu lamaile.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Golden Syrup 108628
retete culinare - Golden Syrup 108629
retete culinare - Golden Syrup 108630
retete culinare - Golden Syrup 108631
retete culinare - Golden Syrup 108632
retete culinare - Golden Syrup 108633

COMENTARII (12)

Rux 1

03.06.2011, 21:11

Splendid

aziz 1

04.06.2011, 08:36

interesant!

ionela2682 1

12.07.2011, 21:30

Minunat..eu il folosesc la prepararea limonadei..am vazut la Laura Calder!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21