Gordon bleu cu cascaval afumat

de Rocsi in Pui, 29 Mai 2010 | 5468 vizualizari

 

Daca tot am primit niste cascaval de casa ,afumat am zis sa incep sa il intrebuintez.si pot sa zic ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • cateva felii de cascaval afumat
  • pastrama cateva bucatele
  • ardei rosu
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cascaval afumat:

Pieptul de pui se spala bine ,se taie bucati nu foarte mari ,se bate cu ciocanul de snitele.

acestea se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa cam jumatate de ora.

cascavalul se taie felii subtiri.

pastrama si ea de asemenea se feliaza subtire.

ardeiul rosu se taie fasii lungi si subtiri.

pe fiecare bucata de carne se pune o felioara de cascaval,una de pastram si ardei rosu.

se ruleaza strans si se prinde cu scobitori(la mine nu au mai trebuit prinse ca s-au rulat bine).

ouale se bat bine,se pune laptele,faina cat sa fie un aluat cam ca la clatite,piper si vegeta.

pe o farfurie se pune pesmet.

fiecare gordon se da prin amestecul cu oua,apoi cu pesmet din abundenta.

intr-o tigaie se pune ulei ,ceva mai mult,si cand e incins se pun gordoanele la prajit rand pe rand.

cand sunt gata le scoateti pe un servet. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

01.06.2010, 12:49

roberta nu o baga in seama pe ela ...de fapt ea e cea rea dar acu se da mare mielusea...multumesc adinacarla

ela 1

01.06.2010, 13:09

alinutzika 1

06.08.2011, 23:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute