Gordon bleu cu cascaval afumat

de Rocsi in Pui, 29 Mai 2010 | 2660 vizualizari

 

Daca tot am primit niste cascaval de casa ,afumat am zis sa incep sa il intrebuintez.si pot sa zic ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • cateva felii de cascaval afumat
  • pastrama cateva bucatele
  • ardei rosu
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cascaval afumat:

Pieptul de pui se spala bine ,se taie bucati nu foarte mari ,se bate cu ciocanul de snitele.

acestea se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa cam jumatate de ora.

cascavalul se taie felii subtiri.

pastrama si ea de asemenea se feliaza subtire.

ardeiul rosu se taie fasii lungi si subtiri.

pe fiecare bucata de carne se pune o felioara de cascaval,una de pastram si ardei rosu.

se ruleaza strans si se prinde cu scobitori(la mine nu au mai trebuit prinse ca s-au rulat bine).

ouale se bat bine,se pune laptele,faina cat sa fie un aluat cam ca la clatite,piper si vegeta.

pe o farfurie se pune pesmet.

fiecare gordon se da prin amestecul cu oua,apoi cu pesmet din abundenta.

intr-o tigaie se pune ulei ,ceva mai mult,si cand e incins se pun gordoanele la prajit rand pe rand.

cand sunt gata le scoateti pe un servet. 

 

RETETA IN IMAGINI

Gordon bleu cu cascaval afumat-0
Gordon bleu cu cascaval afumat-1

COMENTARII (23)

Rocsi

Rocsi 1

01.06.2010, 12:49

roberta nu o baga in seama pe ela ...de fapt ea e cea rea dar acu se da mare mielusea...multumesc adinacarla

ela

ela 1

01.06.2010, 13:09

alinutzika

alinutzika 1

06.08.2011, 23:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!