Gordon bleu cu cascaval afumat

de Rocsi in Pui, 29 Mai 2010 | 5461 vizualizari

COMENTARII (23)

silvi0ara 1

29.05.2010, 21:40

Sunt tare bune.Mi-ai dat o idee,am cumparat si eu niste cascaval afumat,asa ca o sa-l folosesc ca si tine.

nadina73 1

29.05.2010, 23:34

e super bun ,mie imi place tare mult cascavalul afumat e grozav de bun super 5 furcu sefu

Rocsi 1

30.05.2010, 11:08

sa stii silvioara prima data am zis k iau alt cascaval si mama a zis sa incerc cu asta afumat,,,,au iesit foarte bune mai ales k cascavalul meu e de casa....nadina unu si pentru tine

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:45

vreau si eu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 09:59

preferatul meu for ever!

Rocsi 1

01.06.2010, 10:50

multumesc pusikmea si roberta

gaby_duceag 1

01.06.2010, 10:51

Imi amintesc , cand lucram, si mergeam la restaurant sa pap, alegeam doar doua feluri, asta sau creier pane. E printre preferate, deci . Grozav, bravo!

Rocsi 1

01.06.2010, 11:36

multumesc gabi...eu prima data am mancat la nunta la fratele meu acum 2 ani ...auzisem dar nu mancasem ,,,si mi-a placut mult iar imediat dupa nunta am pus in aplicare si de atunci facem destul de des

ela 1

01.06.2010, 11:38

cum nu am comentat eu nimic aici,ca doar am fost ieri la masa cred ca nu am vrut sa vezi ca am mancat si eu

Rocsi 1

01.06.2010, 11:48

da ela te-ai ferit de mine cred

ela 1

01.06.2010, 11:48

Rocsi 1

01.06.2010, 11:50

recunoaste k iti e frik de mine o data

ela 1

01.06.2010, 11:54

mor de frica

Rocsi 1

01.06.2010, 11:57

stiam eu

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:12

ela 1

01.06.2010, 12:28

Roberta in loc sa razi mai bine hai si ma apara ca tare rea e rocsi asta

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:36

ca sa-l citez pe marele si regretatul Jean C-tin in rolul Ismail ''Care nu eram cuminte, dam cu polonicu'-n cap!''

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:36

pai si tu ela ''mielusea nevinovata'' ce cauti in '' gura lupului''?

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:37

te-a razbit pofta?ca si eu

Adinacarla 1

01.06.2010, 12:40

Rocsi 1

01.06.2010, 12:49

roberta nu o baga in seama pe ela ...de fapt ea e cea rea dar acu se da mare mielusea...multumesc adinacarla

ela 1

01.06.2010, 13:09

alinutzika 1

06.08.2011, 23:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant