Granola cu tot ce-am gasit prin bucatarie...

de -Miti- in Dulciuri, 28 Mar 2011 | 2578 vizualizari

 

Una dintre cele mai bune granole pe care am facut-o,dar nici nu-i de mirare la cate ingrediente am bagat in ea. Se puteau si mai multe ,dar aici nu gasim asa de multe fructe uscate pe cat as vrea eu.
Delicios cu iaurt,dar poate fi folosit si ca snack sau cu lapte.
Cantitatile sunt aproximative.Siropul de artar ar merge de minune,dar cum nu am avut am folosit miere de albine.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fulgi de ovaz
  • 50 gr seminte de floarea soarelui
  • 50 gr seminte de susan
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 gr nuca de cocos
  • 50 gr stafide
  • 50 gr curmale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri de miere
  • 1 lingura de ulei
  • varf de cutit de sare
  • coaja de portocala rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Granola cu tot ce-am gasit prin bucatarie...:

Se da drumul la cuptor.

Se amesteca mierea cu uleiul,scortisoara,zaharul vanilat si praful de sare.

Se pun in tava fulgii de ovaz cu semintele de floarea soarelui si de susan, cu nuc de cocos,stafide si curmale.

Se toarna amestecul de miere si se amesteca.

Se pune tava la cuptor si se tine cam 30 de minute amestecand la fiecare 10 minute.

 

 

COMENTARII (27)

deyutzky 1

29.03.2011, 08:16

a iesit super

mirela0911 1

29.03.2011, 14:09

As papa si eu o portie zdravana cu iaurt

adry88 1

02.06.2011, 12:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04