Gratarul de 1 Mai

de Brindusa in Porc, 3 Mai 2010 | 4051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc /pui dupa cum iti place (cam 1 kg)
  • Marinada
  • 5 linguri sos soia
  • sucul de la o portocala
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • 4 catei de usturoi zdrobiti putin
  • 1 ardei iute rosu uscat taiat in 4 (sau praf de chilli)
  • vin rosu cat sa cuprinda carnea
  • cateva fire de patrunjel si oregano, sau alte verdeturi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarul de 1 Mai:

Pune intr-un castron nu prea mare (cat sa cuprinda carnea) toate ingredientele marinadei (fara vin) Amesteca. Adauga carnea si amestec-o bine. Pune vin cat sa acopere carnea. Acopera castronul si lasa minim 4 ore, cel mai bine peste noapte.

Pune carnea pe gratar avand grija sa o scurgi putin inainte. Ai grija sa nu se arda.

Serveste cu cartofi natur sau piure si o salata de macris cu baby spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarul de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.05.2010, 20:13

am facut si noi mititei dar acasa si i-am facut pe gril din ala cu abur pe aragaz...au fost minunati

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 20:15

Brandusa, se pare ca ne urmarim una pe cealalta

Brindusa 1

03.05.2010, 23:19

Susu, care Gil mai? Ca eu nu stiu de el.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc