Graten de legume pe pat de cus cus la slow cooker Crock-Pot

de Rita Ilies in Slow Cooker, 22 Mar 2016 | 3548 vizualizari

 

slow cooker Crock-Pot mi-a fost alături din nou, iar cu ajutorul aparatului de gătit am pregătit câteva rețete inedite de post, special pentru voi.
Cred că v-am mai spus... slow cooker Crock-Pot mă scutește mereu de prea mult timp petrecut în bucătărie. Am timp să fac și alte lucruri pentru că el lucrează în locul meu. În loc să stau să amestec prin oale, îmi dedic timp mie și celor dragi. Unde mai pui că nici nu consumă prea mult. Cam atât cât consumă un bec între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210W pentru modul High.
 

 

INGREDIENTE

1 țelină mică

1 morcov

1păstârnac

1 ceapă roșie

100 g dovleac plăcintar

10 cm rădăcină de praz

1 legătură leurdă

150 ml apă

2 linguri ulei de măsline extravirgin

sare roz

piper

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Graten de legume pe pat de cus cus la slow cooker Crock-Pot:

Am spălat și am curățat toate legumele. Le-am tăiat, apoi le-am pus împreună cu apa în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital. Le-am potrivit gustul cu sare și piper, am adăugat uleiul de măsline și le-am lăsat să se coacă timp de 3 ore pe funcția ”low”.

Dacă doriți, spre final puteți să presărați pesmet rumenit deasupra, însă eu am ales să montez legumele pe pat de cus cus, astfel, pesmetul nu îți mai avea rostul. Sosul de verdețuri l-am pregătit în 5 minute.

Am mixat într-un blender frunze de ridichi, leurdă și spanac împreună cu stock-ul lăsat de legume și o lingură de amidon de porumb. Le-am pus 2-3 minute într-o cratiță pe foc și am amestecat continuu până când amidonul s-a gătit.

Am aranjat totul pe o farfurie imediat ce sosul a fost pregătit. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Graten de legume pe pat de cus cus la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot