Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon

de Sidy in Paste, 14 Iul 2011 | 7187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 1 piept de pui
  • 200 g bacon
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe mici verzi
  • 4-5 catei usturoi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 200 g cascaval afumat
  • marar verde
  • 380 g rosii cu busuioc Cirio
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon:

Taiem pieptul de pui cubulete si baconul fasii , apoi le tragem in 2 linguri ulei de masline, pina se face pieptul pe toate partile.

Adaugam toate condimentele si sosurile, apoi rosiile cubulete  si ciupercile.Lasam sa dea cateva clocote si presaram deasupra mararul verde tocat marunt, feliile subtiri de ceapa taiata solzisori si usturoiul presat.

Fierbem pastele dupa indicatiile de pe punga in apa cu sare si o lingura ulei.

Dupa ce sunt fierte, le strecuram si le asezam intr-o tava unsa.

Turnam peste paste compozitia obtinuta, o nivelam cu ajutorul unei linguri apoi adaugam deasupra ouale batute bine cu smantana si laptele.

Radem cascavalul deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade pina se intareste compozitia cu oua si capata o frumoasa culoare aramie.

Se serveste ca atare sau cu diferite sosuri.

Eu am servit gratinul cu sos de iaurt cu marar verde.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spätzle