Grilled asparagus - Sparanghel la grill

de Corinuta in Jamie Oliver, 1 Mai 2014 | 4480 vizualizari

 

Gratarul meu de 1 Mai, putin mai altfel decat suntem obisnuiti, dar am gasit sparanghel foarte ieftin si tare m-am bucurat. Mie imi place mult sparanghelul, are un gust dulceag si fresh! Reteta nu e mare lucru, dar in caz ca va doriti sa incercati trebuie sa urmati cativa pasi.

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel (aprox 14 buc.)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • optional parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grilled asparagus - Sparanghel la grill:

Se spala sparanghelul si se usuca bine cu un prosop. Se taie capetele lemnoase si se arunca. Se ung tijele cu putin ulei de masline si se pun pe grilul incins.

Se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte pana raman urmele de la grill si se inmoaie putin tijele se sparanghel. Cand sunt gata se scot direct pe farfurii, se tropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.

Optional puteti razui deasupra niste parmezan. Eu am servit cu branza la grill alaturi asa ca parmezan nu am mai pus.

Pofta buna!

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

Grilled asparagus - Sparanghel la grill-0
Grilled asparagus - Sparanghel la grill-1
Grilled asparagus - Sparanghel la grill-2
Grilled asparagus - Sparanghel la grill-3
Grilled asparagus - Sparanghel la grill-4
Grilled asparagus - Sparanghel la grill-5
Grilled asparagus - Sparanghel la grill-6

COMENTARII (46)

LidiaChivu

LidiaChivu 1

02.05.2014, 22:34

foarte bun!

Corinuta

Corinuta 1

03.05.2014, 13:00

Multumesc Lidia!?

babi5

babi5 1

28.10.2014, 09:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!