Gris cu lapte

de Ubulika in Mancare copii, 24 Iul 2011 | 5292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani lapte
  • 1 cana gris
  • 5 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • gem de capsuni si stafide (kiwi in sirop cu scortisoara)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia. Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecam  continuu pana cand se ingroasa.

Se serveste cu gem si stafide.

 

RETETA IN IMAGINI

Gris cu lapte-0
Gris cu lapte-1

COMENTARII (13)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

28.07.2011, 12:05

arata super bine

Ubulika

Ubulika 1

28.07.2011, 15:55

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 12:02

excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!