Gris cu lapte

de Bya Ralu in Dulciuri, 9 Ian 2014 | 1977 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe internet doar ca nu mai stiu exact pagina :)

 

INGREDIENTE

  • 3,5 cani de lapte
  • 1/2 cana de gris
  • 3-4 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocala
  • 1/2 esenta de vanilie si rom

Pentru decor:

  • dulceata de trandafiri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat si zaharul tos.

Dupa ce incepe sa clocoteasca se adauga grisul,coaja de lamaie si portocala si esentele.

Se amesteca frecvent pentru a nu se face cocoloase,se lasa cam 15 minute pe foc pana se ingroase.

In forme punem cate o lingurita de dulceata si grisul,dam la frigider si lasam peset noapte sa se intareasca.

 

TIPS-URI

1

Se serveste atat cald cat si rece.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gris cu lapte 289602
retete culinare - Gris cu lapte 289603
retete culinare - Gris cu lapte 289604
retete culinare - Gris cu lapte 289605
retete culinare - Gris cu lapte 289606
retete culinare - Gris cu lapte 289607
retete culinare - Gris cu lapte 289608
retete culinare - Gris cu lapte 289609
retete culinare - Gris cu lapte 289610
retete culinare - Gris cu lapte 289611
retete culinare - Gris cu lapte 289612

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

11.01.2014, 08:31

Vreau si eu gris in lapte

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:40

delicios

Dya Daniela Andrei 1

16.01.2014, 19:46

Ce faina este prezentarea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55