Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
-se amesteca laptele cu zaharul,coaja de citrice si esenta si amestecam pana se topeste zaharul
-cand se infierbanta(formeaza o mica spuma),se adauga in ploaie grisul,cate o lg pe rand,pana ce ajunge la consistenta potrivita si amestecam cu un tel pana este gata( lasandu-l sa dea in cateva clocote)
-el trebuie sa aibe consistenta de mamaliga moale,pt ca pe masura ce se raceste,acesta se intareste
-daca scapam prea mult gris si este prea gros,se mai adauga lapte cald.Iar daca este prea moale se mai adauga gris
-se toarna intr-o forma udata cu apa rece,pt a nu adera si cand s-a racit il scoatem frumos.
-il putem servi cu dulceata,cu glazura de zahar ars,scortisoara etc.
1
este foarte aromat si delicios,putand fi servit atat cald cat si rece
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult