Gugu luf

de laura_n in Prajituri, 26 Oct 2013 | 953 vizualizari

 

Mi-am tras forma de guguluf pt Gugu :)))
special pt Miha: un strop de cociolata

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar brut
  • 4 linguri dulceata caise
  • 1 lgta extract vanilie
  • 1 praf copt
  • 50 ml lapte dulce
  • pt glazura
  • 2 linguri dulceata caise
  • 2-3 patratele ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gugu luf:

Intr-un castron, punem untul moale, zaharul, extractul de vanilie si mixam bine, bine. Adaugam cate un ou, mixand bine pana se incorporeaza, apoi dulceata. 

Adaugam faina cu praful de copt, mixam in continuare, apoi adaugam laptele ca sa mai subtiem un pic compozitia.

Pregatim forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina sau dupa caz, din silicon si turnam compozitia.

Dam la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 40 minute.

Intr-un vas,punem 2-3 linguri dulceata caise si cateva cubulete ciocolata si amestecam pe foc pana se topeste ciocolata. Dam deoparte la racit.

Dupa ce s-a copt, scoatem guguluful din cuptor, lasam sa se raceasca, apoi turnam glazura.

Sotul meu a spus ca e cea mai buna si mai pufoasa chestie pe care am facut-o :)))

 

 

TIPS-URI

1

Ingredientele costa aproximativ 12-13 lei.

2

Se poate pudra cu zahar in loc de glazura.

3

am pus si cociolata special pt Miha :))))

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gugu luf 272330
retete culinare - Gugu luf 272331
retete culinare - Gugu luf 272332
retete culinare - Gugu luf 272333
retete culinare - Gugu luf 272334
retete culinare - Gugu luf 272335

COMENTARII (43)

ianculubita 1

27.10.2013, 08:50

bun,bun si Gugu dar mai ales Luful

mihaelar63 1

28.10.2013, 14:31

Vleau si eu

laura_n 1

28.10.2013, 15:14

)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18