Guguluf

de Ligia Bxl in Prajituri, 30 Noi 2010 | 2299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • un pachetel de drojdie de patiserie sau 1 plic de praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • cirese sau visine dintr-un borcan de compot
  • faina cat cuprinde
  • ciocolata alba si neagra ptr ornat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf:

Daca folositi drojdie se desface inainte in putin lapte.Se bat albusurile,apoi se adauga zaharul,uleiul,galbenusurile,sarea.Se pune praful de copt si faina cat cuprinde sa fie o coca nici prea moale nici prea tare.Puneti in forma jumatate din compozitie apoi puneti ciresele sau visinele si apoi se da la cuptor.Daca folositi drojdie se pune compozitia la crescut si apoi se coace in cuptor.Se poate face acest guguluf si cu alte feluri de ingrediente stafide,nuci,alune,diferite fructe coacaze, struguri,piersici etc.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Guguluf 67548
retete culinare - Guguluf 67562
retete culinare - Guguluf 67563
retete culinare - Guguluf 67564

COMENTARII (16)

Sylvia 1

07.12.2010, 16:02

Prezent si eu

Ligia Bxl 1

08.12.2010, 11:45

te primesc cu mare drag

tanyapatap 1

31.12.2010, 22:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55