Guguluf aromat

de katty in Prajituri, 23 Dec 2014 | 4160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 gr faina
  • 150 ml cafea concentrata
  • 4 linguri zahar
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 175 gr unt
  • 2-3 linguri lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 200 gr fructe confiate
  • un praf de sare
  • 150 gr ciocolata+1 lingura frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf aromat:

Cerneti faina intr-un castron mai mare, faceti o adancitura la mijloc in care puneti zaharul, zaharul vanilat, coaja de portocala, sarea, drojdia inmuiata in laptele caldut, ouale, cafeaua calduta si untul moale. Framantati bine, apoi adaugati fructele confiate. Turnati compozitia intr-o forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina. Lasati  sa creasca 15 minute la cald, apoi puneti forma la cuptorul preincalzit. Coaceti aproximativ 45 de minute. Scoateti guguluful din cuptor, lasati sa se racoreasca, apoi rasturnati-l si imbracati-l in ciocolata topita cu frisca lichida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aromat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu pere si ciocolata