Guguluf cu branza si visine

de Dea_Dea in Dulciuri, 10 Iun 2013 | 1558 vizualizari

 

L-am facut pentru prima data si a iesit delicioss! :)

 

INGREDIENTE

  • 400gr branza de vaci
  • 7 linguri zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr visine fara os

DECOR:

  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu branza si visine:

Branza se ameste ca cu 4 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, pana devine pasta.

Separat se bat albusurile, se adauga 3 linguri de zahar pudra , se mixeaza bine .Se adauga galbenusurile frecate cu ulei si se omogenizeaza. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia de oua se pune peste crema de branza si se amesteca bine , se adauga visinile si se pun in tava unsa.

Se da la cuptor la foc potrivit 50min.

Se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar.

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de visine merg si capsuni sau cirese.

RETETA IN IMAGINI

Guguluf cu branza si visine-0
Guguluf cu branza si visine-1
Guguluf cu branza si visine-2
Guguluf cu branza si visine-3
Guguluf cu branza si visine-4
Guguluf cu branza si visine-5
Guguluf cu branza si visine-6
Guguluf cu branza si visine-7
Guguluf cu branza si visine-8
Guguluf cu branza si visine-9

COMENTARII (40)

Lavinia 1

11.06.2013, 09:40

un deliciu

Dea_Dea 1

11.06.2013, 09:58

Multumesc dragilor

Alina26 1

11.06.2013, 16:54

..da..si arata foarte bine!!!!imi place!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04