Guguluf cu ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 10 Iul 2010 | 4051 vizualizari

 

dupa reteta lui brandusa

 

INGREDIENTE

  • 60 g ciocolata
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare putina
  • 3 vanilii
  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g zahar
  • 5 oua

Glazura ciocolata:

  • cacao
  • apa calda
  • ulei
  • zahar praf
  • sau ciocolata topita daca va e mai usor
  • decor:frisca,nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul.

Untul se amesteca foarte bine pana se face spuma dupa care se pune zaharul pudra apoi se incorporeza galbenusurile pe rand.

Ciocolata se topeste pe aburi sau la foc foarte mic apoi se lasa la racit.

In amestecul de unt se pun 1/4 galbenusuri  apoi 1/2 faina si 1/4 albusurile batute se ameteca bine apoi se pune si diferenta de cantitati.

Se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu ciocolata

Se unge forma de guguluf cu putin unt, se tapeteaza cu faina apoi se pune jumatate din compozitie dupa care se pune compozitia de cicolata apoi diferenta de cea cu unt.

Se da tava la cuptor aproximativ 60 minute la 170 grade

cand e gata se scoate si eu am pus glazura de ciocolata pe el,asta daca doriti daca nu se poate pudra cu zahar praf

Sincer copii nu au fost incantati dar nici o problema s=a terminat rapid............a avut cine sa-l mananace,dragos nu e cu ciocolata mai deloc

 

RETETA IN IMAGINI

Guguluf cu ciocolata-0
Guguluf cu ciocolata-1
Guguluf cu ciocolata-2
Guguluf cu ciocolata-3
Guguluf cu ciocolata-4
Guguluf cu ciocolata-5
Guguluf cu ciocolata-6
Guguluf cu ciocolata-7
Guguluf cu ciocolata-8
Guguluf cu ciocolata-9
Guguluf cu ciocolata-10
Guguluf cu ciocolata-11
Guguluf cu ciocolata-12

COMENTARII (23)

nadina73

nadina73 1

11.07.2010, 16:58

julia din parte sa-ti dai?cat de mare cat de lunga?

mariac

mariac 1

11.07.2010, 19:56

nadina73

nadina73 1

16.07.2010, 18:00

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!