Guguluf cu ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 10 Iul 2010 | 7603 vizualizari

 

dupa reteta lui brandusa

 

INGREDIENTE

  • 60 g ciocolata
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare putina
  • 3 vanilii
  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g zahar
  • 5 oua

Glazura ciocolata:

  • cacao
  • apa calda
  • ulei
  • zahar praf
  • sau ciocolata topita daca va e mai usor
  • decor:frisca,nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul.

Untul se amesteca foarte bine pana se face spuma dupa care se pune zaharul pudra apoi se incorporeza galbenusurile pe rand.

Ciocolata se topeste pe aburi sau la foc foarte mic apoi se lasa la racit.

In amestecul de unt se pun 1/4 galbenusuri  apoi 1/2 faina si 1/4 albusurile batute se ameteca bine apoi se pune si diferenta de cantitati.

Se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu ciocolata

Se unge forma de guguluf cu putin unt, se tapeteaza cu faina apoi se pune jumatate din compozitie dupa care se pune compozitia de cicolata apoi diferenta de cea cu unt.

Se da tava la cuptor aproximativ 60 minute la 170 grade

cand e gata se scoate si eu am pus glazura de ciocolata pe el,asta daca doriti daca nu se poate pudra cu zahar praf

Sincer copii nu au fost incantati dar nici o problema s=a terminat rapid............a avut cine sa-l mananace,dragos nu e cu ciocolata mai deloc

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

11.07.2010, 16:58

julia din parte sa-ti dai?cat de mare cat de lunga?

mariac 1

11.07.2010, 19:56

nadina73 1

16.07.2010, 18:00

buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort lapte de pasare