Guguluf cu dovleac

de diaconta in Prajituri, 3 Noi 2012 | 3934 vizualizari

COMENTARII (45)

diaconta 1

04.11.2012, 09:27

Padre,te astept negresit

Maria68 1

04.11.2012, 10:38

Minunat...de savuros

diaconta 1

04.11.2012, 11:15

Maria te imbratisez

Lau 1

04.11.2012, 12:38

bine arata

adry88 1

04.11.2012, 13:22

minunat

diaconta 1

04.11.2012, 13:52

Lau
Eduard
multumesc dragelor

Panacris 1

04.11.2012, 18:20

Super savuros si aspetcuos guguluful cu dovleac

diaconta 1

04.11.2012, 20:38

Cristina multumesc

mamaieelena 1

04.11.2012, 23:26

bun ,delicios

diaconta 1

05.11.2012, 08:40

Mamaie
trebuia sa incerc si eu un desert cu dovleac

Sim0na 1

05.11.2012, 10:32

Nici eu n-am facut niciodata prajituri cu dovleac.. si nici forma de gugluf n-o folosesc prea des Asadar, pana mi-o veni cheful, ma servesc de la tine. Arata super!!!

diaconta 1

05.11.2012, 11:11

Sim0,te servesc cu drag ca-i bun
De forma asta nu's eu prea incantata ca-i prea ingusta si inalta si se coace cam greu in ea

scortisoara 1

05.11.2012, 21:06

ador dovleacul in prajituri! dar n-am mancat niciodata un chec asa! foarte bine arata! felicitari!

diaconta 1

05.11.2012, 21:28

Scortisoara,multumesc mult
si mie mi-a placut,chiar daca nu mai mancasem pana acum

ionela2682 1

06.11.2012, 09:55

Si eu am fost cam sceptica la inceput cu folosirea dovleacului in prajituri ,checuri,briose,dar l/am incercat si nu mi/a parut rau..Arata fenomenal..iar prezentarea de nota 10!!

diaconta 1

06.11.2012, 10:09

Stiu Ionela ,ca am vazut la tine multe retete cu dovleas si mai ales guguluf si tare mi-au placut
Eu nu sunt prea incantata de forma mea de guguluf,dar probabil o voi schimba candva,cum nu fac prea des nu e graba.
Poate iesea chiar mai frumos in tava de chec,pentru ca am pus si in doua vese ramekins si s-a copt foarte frumos in ele.

Poliana 1

06.11.2012, 11:39

Ce frumos arata!! Mie imi place foarte mult dovleacul in dulciuri, l-am incercat anul trecut si am ramas incantata...dar nici nu se putea altfel, doar sunt innebunita dupa dovleacul copt. Mai ai cumva o felie si pentru mine?

diaconta 1

06.11.2012, 11:50

Paula,o feliuta mica am pastrat pentru tine

Dana_Retetegg 1

12.11.2012, 22:35

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu dovleac