Guguluf cu lamaie si mac

de mihasara in Prajituri, 3 Apr 2013 | 3216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai
  • 250g margarina pentru prajituri
  • 150g zahar
  • 4 oua
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri de tuica
  • 250g zahar pudra
  • 100g mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu lamaie si mac:

  1. Ungem tava cu margarina si incingem cuptorul.
  2. Razuim lamaile si stoarcem sucul.
  3. Batem spuma margarina cu zaharul si ouale.
  4. Adaugam peste margarina, frisca lichida si faina amestecata cu praful de copt.
  5. Impartim comopozitia in doua parti.
  6. In prima jumatate adaugam coaja de lamaie si 2 linguri de suc iar in cealalta jumatate adaugam macul si tuica.
  7. Punem mai intai compozitia cu mac iar peste adaugam compozitia cu lamaie.
  8. Dam la cuptor pentru 50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
  9. Il lasam sa se raceasca si pregatim glazura din zaharul pudra amestecat cu sucul de lamaie.
  10. Il ornam si il lasam sa se usuce glazura inainte de a-l taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu lamaie si mac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu lamaie