Guguluf de carne si ciuperci, imbracat in bacon

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2011 | 4835 vizualizari

COMENTARII (45)

corina241 1

19.01.2011, 10:50

minunat,Gaby

epurasha2bb 1

19.01.2011, 10:53

ce idee super!

Mitinita 1

19.01.2011, 10:55

super fain!!!

corina241 1

19.01.2011, 10:58

am trecut-o la favorite

Rocsi 1

19.01.2011, 11:01

mai gabita ce sa zic decat bravo...ai facut ceva super super bun

gaby_duceag 1

19.01.2011, 11:06

miutza, multam
corina, asa e )))
epu

gaby_duceag 1

19.01.2011, 11:07

miti, roxic, va multumesc

Mitinita 1

19.01.2011, 11:30

de asta te-ai zgarcit tu azi!!!

DIANA B 1

19.01.2011, 12:10

Super tare si cred ca si f bun , Gabitule
Favorita !

divainbucatarie 1

19.01.2011, 13:54

La Ancuta 1

19.01.2011, 14:18

bay Gaby cum arataaa . E la favo, ca-mi place tare mult ideea.

Cris2711 1

19.01.2011, 18:08

Gaby reteta este fantastica ,de tine numai zic ,vreau

diaconta 1

19.01.2011, 19:43

deci s-a papat tot no ghinion,ma intorc la dieta mea

silvi0ara 1

19.01.2011, 20:59

Am ajuns tarziu,sa inteleg.
Poate mai faci unul.

Mihaela11_jo 1

19.01.2011, 21:20

Delicios si apetisant

mirela0911 1

19.01.2011, 21:23

super tare si ce bun e oare cu carne de pui tocata merge?

gaby_duceag 1

20.01.2011, 07:59

Cris ajunge?)
Silvioara, a trecut ziua ta, nu-ti mai fac))
Dia,as veni cu tine
Mihaela
Mirela, cred ca da, dar trebuie totusi combinat cu ceva..un mezel..poate.Puiul are un gust mai fad in rulade, se usuca mai mult neavand atata grasime. Nu stiu..imi zic si eu parerea. Initial scosesem la dezghetat un pui, o punga de carne de porc si ciuperci. m-am oprit la cele din urma dar m-ar tenta si cu pui.

lilik 1

20.01.2011, 17:06

si mie imi placeeee

gaby_duceag 1

21.01.2011, 09:26

Lilik

Bunica 1

22.01.2011, 15:31

Bun, foarte bun !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci