Motanel, arata extraordinar! Il voi face dupa Craciun. Atunci imi raman multe albusuri de la cozonac. Dar cum o sa traiesc pana atunci cu gandul la el?! N-ai o retea cu 12 galbenusuri ?
Am facut-o si mi-a iesit... pandispan. Am folosit o faina 'self raise' la care normal nu trebuie sa ii adaugi praf de copt (de obicei la chec asta folosesc si creste) dar asta nu a crescut absolut deloc
Imi pare rau. Eu nu folosesc decat ingrediente de baza fara adausuri, de varsta si obisnuinta. Secretul este in baterea albusurilor. Sa stii ca ce vezi in poza este facut cum scrie, fara smecherii ascunse. Inca o data imi pare rau ca nu ti-a iesit ca la mine!
La multi ani, Motane! Dupa cum am spus, am asteptat Craciunul sa fac cozonac si cu albusurile sa faca acest chec. A iesit perfect! Eu l-am pus in forme de chec obisnuite ca inca nu am o forma de guguluf. Am sa postez poze dupa ce trece nebunia cu sarbatorile. Iti doresc din suflet toate cele bune si un an nou plin de sanatate si "retete minunate"!