Gulaş

de AlexJ in Porc, 23 Mar 2011 | 7923 vizualizari

COMENTARII (20)

kamy 1

23.03.2011, 12:51

bun si asa

Lau 1

23.03.2011, 13:50

bunaaaaaaaaaaaaaaaa

DIANA B 1

23.03.2011, 13:57

Bun si asta , da' eu il prefe pe cel de vita ( din motive ce nu tin de min

madi_marin 1

23.03.2011, 14:20

arata foarte bine si cu siguranta e delicios.....

Anamaria7 1

23.03.2011, 14:24

foameeee

MotanLaOale 1

23.03.2011, 14:37

daca pui pasta de gulas in mancare nu-i musai sa iasa gulas

elena1988 1

23.03.2011, 14:42

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 15:14

Nu am mancat niciodata gulas (cred!) insa ceea ce ai prezentat aici este exact metoda mea de a face tocanita de cartofi! E acelasi lucru?! Oricum, imi place, arata bine!

DIANA B 1

23.03.2011, 15:20

@ Dya - daca vei incerca gulasul de vita , vei deveni dependenta , asa-i de bun ... si-ti zice moldoveanca , dar sa-ti zica o ardeleanca unguroaica , ca-i mancarea lor traditionala ( cred )

cismaru_nicoleta 1

23.03.2011, 15:32

Eu o singura data am mancat in Ungaria,era din galuste de malai cred ....nu mi-a placut deloc ..atat de unsuros si arata si urat...
Al tau chiar e foarte frumos...imi place mult cum arata

MIUTA 1

23.03.2011, 15:52

Sidy 1

23.03.2011, 15:52

Waw ce fain arata gulasul Da cu galustele ce ai avut frate ?

mihaelar63 1

23.03.2011, 15:54

Frumoasa culoare are

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 16:29

Care galuste Sidy? ca eu nu le vad

AlexJ 1

23.03.2011, 17:36

sunt din mures si pe la noi acest tip de tocănița de cartofi se numeste gulyas, iar daca pui mai mult lichid devine gulyas leves..eu am învățat-o de la o unguroaică...

anamaria29 1

23.03.2011, 19:10

arata bine,mi-ai facut pofta

Rocsi 1

23.03.2011, 19:33

bucatarimcudiana 1

23.03.2011, 20:17

bun bun
am trecut la favorite

mimmi 1

24.03.2011, 14:37

Ce pofta mi s-a facut

AlexJ 1

14.04.2011, 08:12

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi