Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)

de izulika in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 11876 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru Gulas avem nevoie de :

  • 400 gr carne de vita
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa alba
  • 4 catei usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita chimen
  • vegeta
  • piper
  • sare      

Pentru paine avem nevoie de :

  • 50 g crutoane
  • 20 g drojdie
  • 1/2 cana lapte
  • 1 ou
  • 1 cana si jumatate faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii):

Gulas :Se topeste untul apoi se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si se lasa la prajit pana se inmoaie apoi se adauga carnea iar dupa 10 min se adauga boiaua si kimenul se amesteca si se pune 500 ml apa dupa care se lasa sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga vegeta,piper si sare dupa gust.

Paine :Se amesteca laptele cu oul,sarea si drojdia se lasa la odihnit in jur de 15 min apoi se adauga compozitia peste faina si crutoane si se framanta bine si se lasa la dospit 1 ora.Din aluatul obtinut se fac 2-3 rulouri asemanatoare dupa care se lasa aluatul la odihnit 20 de min.Se pune intr-o oala apa cu putina sare la fiert si se fierb rulourile unul cate unul timp de 15 20 de min.Se scot pe o farfurie si se taie felii cu o ata.Se servesc calde alaturi de gulas

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

FlyingRoo 1

22.04.2010, 17:34

Foarte interesant, galuste "la metru"

vanilla 1

29.06.2010, 15:28

fff interesant....

Julie 1

29.06.2010, 15:32

Arata bine! Si chiar e interesant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas vienez