Gulas cu muschi de porc

de Rocsi in Porc, 23 Oct 2010 | 8083 vizualizari

 

O mare bunatate!!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc fara grasime(sau daca va place cu grasime puteti folosi)
  • 4 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • jumatate ardei verde
  • jumatate ardei galben
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu muschi de porc:

Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti.

dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin.

acoperim bine cu apa carnea si se lasa la foc potrivit.

morcovul il curatam ,il spalam,si il taiem in doua,apoi feliute subtiri.

ardeiul verde si galben il spalam si il taiem cubulete.

daca mai trebuie mai completam cu apa.

rosiile le curatam de pielita si le tocam.

dupa ce a fiert cam 15 minute carnea cu ceapa,adaugam morcovul si ardeiul.

lasam sa mai fiarba 10-15 minute si adaugam si rosiile.

cand e aproape gata carnea se adauga vinul,pasta de gogosari.

condimentam cu sare,piper si boia.

mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.

patrunjelului ii  indepartam cozile,il spalam si il tocam si il presaram pe deasupra.

se srveste cu muraturi si puteti face si o mamaliguta(eu nu am facut!!!!)

TIPS-URI

1

eu l-am facut putin mai zemos,dar daca va place mai scazut il lasati mai mult pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.10.2010, 13:44

laly sa stii ca iese delicios...
nadina nu mai am dar pot face ,mai ales pentru tine
giuliana

DIANA B 1

18.07.2011, 09:01

Rocsy , gulas fara cartofi ? aaaaaaaaa , e reteta moldoveneasca ...

Rocsi 1

18.07.2011, 11:03

dar pentru noi gulasul nu inseamna neaparat cu cartofi...eu nu am facut niciodata gulas cu cartofi...probabil in ardeal se face cu cartofi..nu stiu sincer... diana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor