Gulas de cartofi cu carnat de casa

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 6032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi,
  • ulei,
  • 2 buc.ceapa, mari,
  • un morcov,
  • pasta de ardei,
  • 70g pasta de tomate ,
  • 2 buc.usturoi,
  • sare,piper,
  • patrunjel verde,
  • 2 foi de dafin si carnati de casa pentru prajit 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi cu carnat de casa:

Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata marunt si lasam 5 minunte sa se caleasca adaugam pasta de ardei,morcovul taiat cubulete,sare,piper si o cana de apa.Lasam sa fiarba 10 minute apoi adaugam cartofi taiati cubulete ii acoperim cu apa nu foarte mult si lasam sa fiarba la foc mic pana aproape au fiert cartofi.Cand sunt aproape fierti punem usturoiul pisat,pasta de tomate,doua foi de dafin,sare si piper daca mai trebuie si mai lasam pana s-a facut o tocanita cu sos(nu foarte gros).Inainte de a se lua de pe foc se adauga patrunjelul taiat fin.          Acum ne ocupam de carnati pe care i-am supravegheat in timp ce faceam gulasul.Daca apa in care au fiert a scazut punem 3 linguri de ulei si lasam sa se rumeneasca frumos.Servim la masa gulasul de cartofi cu carnati si muraturi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gulas de cartofi cu carnat de casa 61899
retete culinare - Gulas de cartofi cu carnat de casa 61901
retete culinare - Gulas de cartofi cu carnat de casa 61902

COMENTARII (15)

MIUTA 1

11.11.2010, 14:08

Multumesc Elena,o sa incerc sa aduc noutati.

nadina73 1

14.11.2010, 12:01

am facut si eu zilele trecutesuper buan 5f

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: