Gulas de miel cu carnati

de Bucataras in Oaie, 20 Apr 2016 | 819 vizualizari

 

Cu totii am mancat cel putin o data-n viata gulas sau goulas cum zic unii.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine
  • 700 g de carnati proaspeti de miel
  • cate 2 ardei kapia rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • un sfert de telina radacina
  • 1 buc de pastarnac
  • 2 cepe
  • 3 lingurite de pasta de ardei iute
  • 1 lingura si ½ de chimen macinat
  • 3 lingurite de boia dulce
  • 1 lingurita de boia iute
  • ulei de floarea soarelui cam 30 ml
  • cca 800 g de fasole fiarta si scursa
  • sare si piper dupa gust

Pentru galusti ai nevoie de:

  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de miel cu carnati:

Astazi iti prezint o varianta altfel, cu miel, ca sa-ti stimulez inspiratia in perioada sarbatorilor de Pasti. 

Ai nevoie de: 1,5 kg pulpa de miel, fara os, curatata bine, 700 g de carnati proaspeti de miel; cate 2 ardei kapia rosii si 1 ardei gras galben, 2 morcovi, un sfert de telina radacina, 1 buc de pastarnac, 2 cepe, 3 lingurite de pasta de ardei iute, 1 lingura si ½ de chimen macinat, 3 lingurite de boia dulce, 1 lingurita de boia iute, ulei de floarea soarelui, cam 30 ml, cca 800 g – 1 kg de fasole fiarta si scursa, sare si piper dupa gust ;

 

Pentru galusti ai nevoie de: 1 ou, 2 linguri de faina, 1 lingura de ulei si sare dupa gust.

Taie pulpa de miel cubulete si pune-o la fiert intr-o oala cu apa rece. O poti cali inainte daca doresti. Intre timp taie morcovii, telina, pastarnacul, ceapa si ambele tipuri de ardei cuburi de aceeasi dimensiune.

Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/-CEcoRxH33Q

 

 

RETETA IN IMAGINI

Gulas de miel cu carnati-0

COMENTARII (12)

mihaelar63

mihaelar63 1

24.04.2016, 00:55

Faina reteta Bucatarasule . Felicitari Am sa o trec la favorite . Din cate stiu eu gulasul ce contine fasole boabe se numeste si bob gulas . Tare bun !!!Precis am sa-l prepar Promit ca la ceaun ) Am eu un ,, ambitz'' sezonul acesta sa prepar mai mult la ceaun decat la gratar

dantes

dantes 1

24.04.2016, 07:29

Foarte bun!

Camelya

Camelya 1

12.05.2016, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!