Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

de mirela0911 in Slow Cooker, 6 Oct 2016 | 3686 vizualizari

 

Probabil ca nu se compara cu gulasul facut la ceaun, dar chiar si asa, preparat la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l, a iesit tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 buc de carnati
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 6-7 cartofi albi
  • 2-3 lingurite pasta de ardei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi de dafin
  • sare, piper dupa gust
  • frunze de patunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea se spala, se sterge cu prosoape absorbante si se taie bucati potrivite. Carnatul se taie felii.

Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul se spala si se taie cubulete. Cartofii se curata, se spala apoi se taie felii pe lungime.

Se pune uleiul in vas, se adauga ceapa si ardeiul. Se aseaza apoi cartofii, iar deasupra se pune carnea si feliile de carnat. Se presara deasupra boiaua si chimenul macinat, pasta de ardei, apoi se adauga apa aproape cat sa acopere ingredientele.

Se acopera slow cooker Crock-Pot cu capacul, se conecteaza aparatul la sursa de curent si se seteaza pe optiunea high pentru 4 ore.

Inainte cu o jumatate de ora de expirarea timpului, se adauga foile de dafin si se potriveste de sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul verde, se mai lasa putin acoperit dupa care se serveste alaturi de muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume: morcovi, telina, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rata la slow cooker Crock Pot