Gulas de vitel cu vodca

de divainbucatarie in Vita, 22 Aug 2011 | 9358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce)
  • 1 varf de cutit paprika iute
  • sare
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1 fir cimbru
  • 1 catel usturoi
  • 500 g cartofi
  • 4 rosii proaspete
  • 1/2 ceasca vodca
  • 1 lingura crema de gulas
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel cu vodca:

Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, sucul de rosii si crema de gulas. Amestecam din cand in cand si completam cu apa. Intre timp taiem cartofii in cuburi mai mari. Cand carnea este aproape gata si zeama s-a evaporat, adaugam cartofii si rosiile pe care le-am decojit, cimbrul, apoi completam cu apa si vodca.

Vom fierbe pana cand cartofii sunt facuti. Luam oala de foc si presaram putin patrunjel tocat.

Servim gulasul imediat! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel cu vodca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun