Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L

de Criss in Slow Cooker, 15 Oct 2016 | 3437 vizualizari

 

Ieri am pus din nou oala fantastica la treaba. Despre cat de multumita sunt de slow cooker Crock-Pot, nici nu va pot spune. Ma ajuta enorm si o folosesc cu mare drag. De fiecare data le trimit ganduri bune prietenilor de pe Bucataras, cei care m-au cadorisit cu acest minunat aparat de gatit.  Comparativ cu metodele tradiţionale, gătirea lentă 'slow cooking', la o temperatură relativ scăzută, presupune menţinerea în întregime a nutrienţilor în mâncare.

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să găteşti mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele şi slow cooker Crock-Pot se ocupă de restul, fără supraveghere.  In cazul de fata e vorba despre un gulas cu carne de vitel si legume. Practic am aruncat ingredientele in vas si mai departe s-a ocupat el singur de gatit, eu intre timp m-am ocupat de altceva. Ideal e ca pot pleca de acasa si pot lasa vasul nesupravegheat, nu se intampla nimic, consuma putin, aproximativ cat un bec iar gustul mancarii e incomparabil cu cel gatit pe aragaz. Orice mancare simpla cum e si acest banal gulas, e mult mai savuroasa si aromele se imbina perfect.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 capia
  • 300 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L:

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot  se pune ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat felii subtiri, morcovul taiat rondele, cartofii taiati in sferturi si in final carnea taiata in bucati nu foarte mari, Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, chimen, se toarna sucul de rosii si apa, se pune capacul si se seteaza vasul pe High si uitati de el pentru aproximativ 4 ore. In final se presara patrunjel verde si cam asta e tot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

16.10.2016, 06:43

Bun!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:12

o bunatate!

mirela0911 1

16.10.2016, 09:54

Am facut si eu gulas si tare mult mi-a placut cum a iesit! Cu siguranta la fel de bun a iesit si cu carne de vitel!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot