Gulas la ceaun

de Sidy in Vita, 13 Iul 2010 | 17487 vizualizari

 

Ceva bun ce facem noi de obicei cand iesim afara la iarba verde....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc si vita( se poate si pui)
  • 1 kg cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 2-3 patrunjei
  • 5-6 cepe verzi
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 tub Piros Arany iute( pasta ardei)
  • sare
  • piper
  • paprika
  • 2-3 linguri ulei
  • chimion
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas la ceaun:

Se curata toate legumele si se taie cubulete. Carnea se taie la fel.Se face focul si se pune ceaunul cu putin ulei, la incalzit.Ceapa, ardeiul si rosiile se pun la calit in ulei.Cind sunt gata calite , se adauga bucatile de carne , paprika, chimion, sare si pasta de ardei iute. Se amesteca bine si cind carnea isi schimba culoarea se adauga 1 l apa si se lasa sa fiarba carnea bine. Cind este aproape fiarta se adauga apa necesara, zarzavatul iar peste 15 minute cartofii.

Cind sunt fierti se adauga galustele facute din faina si ou(se bat bine oul, se adauga faina si 1 lingura ulei si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine) Se rup cu o lingura si se lasa sa fiarba pina acestea se ridica deasupra.In acel moment gulyasul este gata. Se presara cu patrunjel verde tocat, deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de un ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.07.2010, 17:22

cu siguranta a fost o nebunie e cea mai buna mancre la ceaon500 furcu

dobie 1

27.11.2013, 17:45

o mancare delicioasa felicitari si multumesc pt reteta o prepar de 2 ani dar pana in prezent nu am comentat.... este printre retetele mele preferate

abetina 1

04.09.2018, 10:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu costite de vitel