Gulas - Philips Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 9518 vizualizari

 

INGREDIENTE

in functie de cat de multi sunteti :)) aveti nevoie de:

  • carne de vita, taiata cubulete
  • cartofi, taiati cubulete
  • ceapa
  • morcov
  • usturoi
  • foi de dafin
  • ierburi aromate
  • boia de ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rosii pasate - o cana
  • patrunjel verde
  • vin alb...- aici hotarati voi cat,ca daca e bun...puneti si in mancare si beti si voi :)))
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas - Philips Multicooker:

Simplu de tot! Bei si o cafea intre timp, una mare! :))

Pui in vasul aparatului ceapa curatata si tocata, carnea, uleiul, ierburi aromate, sare, piper, foi de dafin, omogenizezi si conectezi aparatul la sursa de curent.

Selectezi din MENIU functia FRY ,setezi timpul la 14 minute (eu am mai plusat apoi cu 10 pentru ca am folosit carne semi congelata si nu a fost suficient timpul) si apesi START.

Amesteci de vreo 2 ori, dar nu e neaparat, ci doar asa...ca tot esti in bucatarie :)).

Cand s-a scurs timpul adaugi cartofii, morcovii taiati cubulete, un ardel rosu taiat cubulete (asta nu e neaparat, l-am zarit io pe-acolo stand singurel si i-am zis - hai incoa'! :))) ), rosiile pasate, o canuta de vin .

Amesteci, selectezi din MENIU functia STEW, apoi inchizi capacul si apesi START.

Acum este timpul pentru cafeaua de care vorbeam la inceput :))).

Cand aparatul te-a atentionat ca timpul setat s-a scurs verifici daca e fiarta carnita. No...la mine nu era fiarta asa ca l-am setat inca o data pe functia STEW urmand aceiasi pasi.

Aici depinde FOARTE MULT de carnea folosita. Daca e frageda deja poti pune ingredientele de final, daca nu...nu!Logic! :)))

 Asa...

Am mai lasat 20 minute sa fiarba dupa care am ridicat capacul, am adaugat boiaua de ardei, jumatate din cantitatea de patrunjel tocat si usturoiul tocat marunt.

Am mai lasat 10 minute, am gustat sa vad daca mai trebuie sare si piper (nu mai trebuia :))) ) apoi am adaugat si restul de patrunjel.

Gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

camelia75 1

05.11.2013, 21:15

Gabi,cand am sa fac gulasul la MultiKUK am sa beau si o cafea mare! Super prezentarea!

Mitinita 1

27.05.2014, 12:19

babi5 1

19.12.2014, 16:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj (multicooker)