Gulas rapid

de Satisfyyourcravings in Porc, 7 Iun 2014 | 3401 vizualizari

 

Inca o reteta Jamie Oliver - 15-minute meals.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bulb fenicul
  • 1 mar
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite paprika afumata
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri otet balsamic
  • 700 ml passata
  • orez fiert
  • 500 grame fillet de porc
  • sare/piper
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 75 grame rucola
  • 2 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas rapid:

Ardeii, ceapa, morcovul, fenelul si marul se taie fasii. Se calesc la foc rapid, in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi se adauga sare si piper, paprika, usturoiul pisat, foile de dafin, otetul balsamic si passata. Se lasa sa fiarba la foc mic 3-4 minute.

Filletul de porc se taie in medalioane si se aplatizeaza usor cu palma. Se acopera cu sare, piper si coriandru si se gatesc pe un gratar fierbinte 2-3 minute pe parte.

Se amesteca rucola cu sare si se adauga in gulas.

Se amesteca orezul fiert cu o lingurita de paprika picanta.

Se aseaza gulasul in farfurii, apoi orezul,bucatile de porc si se orneza cu frunze de fenicul si iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc in sos de vin cu ceapa