Gulas rapid

de Satisfyyourcravings in Porc, 7 Iun 2014 | 1253 vizualizari

 

Inca o reteta Jamie Oliver - 15-minute meals.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bulb fenicul
  • 1 mar
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite paprika afumata
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri otet balsamic
  • 700 ml passata
  • orez fiert
  • 500 grame fillet de porc
  • sare/piper
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 75 grame rucola
  • 2 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas rapid:

Ardeii, ceapa, morcovul, fenelul si marul se taie fasii. Se calesc la foc rapid, in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi se adauga sare si piper, paprika, usturoiul pisat, foile de dafin, otetul balsamic si passata. Se lasa sa fiarba la foc mic 3-4 minute.

Filletul de porc se taie in medalioane si se aplatizeaza usor cu palma. Se acopera cu sare, piper si coriandru si se gatesc pe un gratar fierbinte 2-3 minute pe parte.

Se amesteca rucola cu sare si se adauga in gulas.

Se amesteca orezul fiert cu o lingurita de paprika picanta.

Se aseaza gulasul in farfurii, apoi orezul,bucatile de porc si se orneza cu frunze de fenicul si iaurt.

 

COMENTARII (9)

Micutza Luana

Micutza Luana 1

08.06.2014, 10:02

super

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

08.06.2014, 11:39

foarte gustos

mirela0911

mirela0911 1

09.06.2014, 09:49

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!