Gulie calita

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 2542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gulie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4-5 rosii cherry
  • marar
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulie calita:

Gulia am curatat-o de coaja si am taiat-o fideluta. Am dunstuit ceapa verde taiata nu foarte marunt, apoi am adaugat gulia si le-am lasat sa se caleasca impreuna. Am adaugat putina apa pentru a nu se arde si am amestecat din timp in timp pana s-a inmuiat gulia. Inainte de a lua de pe foc am adaugat rosiile taiate in jumatati si am mai lasat pe foc cam 5 minute. La sfarsit am adaugat sare si marar tocat. Noi servit impreuna cu cartofi noi prajiti peste care am presarat branza rasa.

 

COMENTARII (16)

DIANA B 1

13.06.2011, 09:37

Interesanta !

MotanLaOale 1

14.06.2011, 10:44

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:20

am incercat si eu dar mie nu mia reusit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S