Gulii umplute

de Retete_Haplea in Porc, 13 Mai 2015 | 667 vizualizari

 

Suntem obișnuiți să mâncăm gulii
În salată, tăiate felii,
Dar pot fi folosite în rețete multe
De exemplu: la cuptor, umplute.

 

INGREDIENTE

  • 4 gulii medii (am completat cu 2 rosii medii),
  • 300 gr carne tocata (porc si vita),
  • o ceapa tocata marunt,
  • 1 morcov razuit marunt,
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt,
  • 2 lingurite paste de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • condimente dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulii umplute:

- Scobim interiorul guliilor apoi le scufundam in apa clocotita si lasam la fiert circa 5 minute.
- Separat calim ceapa. Adaugam  morcovul razuit si carnea tocata
- Condimentam dupa gust. Lasam pe foc pana cand carnea isi schimba culoarea, apoi adaugam si verdeta tocata
- Luam de pe foc si umplem guliile si rosiile cu aceasta umplutura
- Le asezam intr-un vas termorezistent, adaugam un sos din pasta de rosii diluat cu apa (am mai adaugat si cateva rosii decojite si tocate) cat sa acopere pe cat posibil guliie si rosiile
- Lasam aproximativ 1 ora la cuptor (verificam sa fie facute guliile) la 190 de grade.
- pofta buna!

 

COMENTARII (8)

dantes

dantes 1

14.05.2015, 10:48

Bune!

-Licurici-

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:27

mihaelar63

mihaelar63 1

29.01.2016, 10:10

Noi servim gulii umplute ,chiar si in ciorba Sunt delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12