Gulyas de porc a la Edi

de Panacris in Porc, 10 Sep 2012 | 7932 vizualizari

 

Zmeul cel mare a avut pofta de ceva picant si cu multa carne de porc:D .In familia mea, uneori functioneaza, cine pofteste gateste:)) Asa ca,sub stricta mea supraveghere, a "purces" la treaba. Cel mai haios moment a fost, acela, cand a curatat si tocat ceapa,:)) acu' a inteles si el de ce trebuie sa te misti repede la aceasta operatiune!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc 800 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 4 bucati,
  • ardei super iute 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
  • oua 2 bucati,
  • faina 4 linguri cu varf.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de porc a la Edi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 30 de minute, la foc mediu.

Dupa ce carnea s-a fiert, se adauga cubuletele de rosii si ardeiul super iute tocat marun, lasandu-se la fiert cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale energic cu un praf de sare, se adauga faina si se amesteca foarte bine, pana se incorporeaza si se obtine un aluat semitare:D. Se ia cu furculita, din compozitia de ou si faina si se pun in amestecul de carne si legume, atentie furuclita trebuie sa fie umeda mereu;). Se mai lasa la fiert gulyas-ul cca. 15 minute pana se gatesc galustele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de porc a la Edi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas