Gulyas de porc a la Edi

de Panacris in Porc, 10 Sep 2012 | 3279 vizualizari

 

Zmeul cel mare a avut pofta de ceva picant si cu multa carne de porc:D .In familia mea, uneori functioneaza, cine pofteste gateste:)) Asa ca,sub stricta mea supraveghere, a "purces" la treaba. Cel mai haios moment a fost, acela, cand a curatat si tocat ceapa,:)) acu' a inteles si el de ce trebuie sa te misti repede la aceasta operatiune!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc 800 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 4 bucati,
  • ardei super iute 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
  • oua 2 bucati,
  • faina 4 linguri cu varf.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de porc a la Edi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 30 de minute, la foc mediu.

Dupa ce carnea s-a fiert, se adauga cubuletele de rosii si ardeiul super iute tocat marun, lasandu-se la fiert cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale energic cu un praf de sare, se adauga faina si se amesteca foarte bine, pana se incorporeaza si se obtine un aluat semitare:D. Se ia cu furculita, din compozitia de ou si faina si se pun in amestecul de carne si legume, atentie furuclita trebuie sa fie umeda mereu;). Se mai lasa la fiert gulyas-ul cca. 15 minute pana se gatesc galustele.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176932
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176933
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176934
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176935
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176936
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176937
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176938
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176939
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176940
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176941
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176942
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176943
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176944
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176945
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176946
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176947
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176948
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176949
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176950
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176951
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176952
retete culinare - Gulyas de porc a la Edi 176953

COMENTARII (32)

merisor 1

13.09.2012, 08:20

super sa ai astfel de ajutoare!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:46

babi5 1

17.08.2013, 08:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!