Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cu gandul la la gustosul gulash unguresc servit la el acasa , m-am documentat temeinic si m-am pus pe treaba.
Cum se potriveste bine , am pus senzationalul amestec picant intr-o farfurie ce o am de la maica [ bunica].
Ceapa si ardeii se curata si se toaca marunt.Carnea se spala si se taie cuburi .
Se prajeste ceapa , ardeiul.Se adauga carnea care a fost sarata . Se amesteca punand usturoiul tocat, pasta de ardei si praful de chimen.
Puneti apa 3-4 l +foile de dafin si fierbeti.Timpul de fierbere e diferit , depinde cat de tinerica era dansa , adica vacuta!!!
Cand carne e aproape fiarta se adauga cartofii curatati , spalati si taiati cuburi mai mari.
Din 3 oua batute + 1 lingura untura + sare si faina alba se face o maia mai groasa din care se ia cu lingura si se toarna in supa , rezultand galuste cat mai subtirele .
La sfarsit puneti sucul de rosii, ardeiul iute tocat si frunzele de telina .
Asezonati cu sare ,piper si patrunjel verde.
1
Gulyas-ul nu are farmec daca nu e cat mai picant.
2
Rezultatulfinal trebuie sa fie ceva cu consistenta intre tocanita si supa .ori o tocana mai subtire , ori o supa mai groasa cum vreti sa o luati , tot buna este !!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult