Gusa fiarta in moare

de kamy in Porc, 6 Ian 2011 | 9060 vizualizari

 

Gita fiind asa de ...bine dezvoltat...am facut o gramada din el.Acum nu ne ramane decat sa le mancam...da nu stiu zau ca parca nu-mi mai trebuie nimic....decat supe, ceai...si paine prajita.Din pacate poze nu am prea facut...ca am muncit...am fost o harnicuta si nu am avut timp de....distractie.

 

INGREDIENTE

  • gusa porc
  • moare
  • sare
  • foi de gafin
  • boabe piper
  • boia dulce,iute
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa fiarta in moare:

Gusa de porc am sarat-o foarte bibe si am lasat-o vreo 4-5 zile la rece.

Intr-o oala am pus 2 l moare,4 foi de dafin,cateva boabe de piper,am spalat gusa de sare,am bagat-o in moare si am lasat-o la fiert pana a intrat furculita usor in ea.

Pana a fiert gusa,am pisat vreo 6-7 catei de usturoi pe care i-am frecat bine cu o ling.de boia dulce si una de boia iute si 2 ling.de zeama in care a fiert gusa.

Cand gusa s-a fiert am scos-o pe o farfurie si am pus peste ea amestecul de usturoi si boia,avand grija sa se acopere peste tot.Am pus o folie peste si am dus-o in camara.

Se serveste cu ce va place,eu o mananc cu ceapa si paine,bineanteles.

pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gusa fiarta in moare 75471
retete culinare - Gusa fiarta in moare 75472
retete culinare - Gusa fiarta in moare 75477
retete culinare - Gusa fiarta in moare 75482
retete culinare - Gusa fiarta in moare 75486
retete culinare - Gusa fiarta in moare 75493

COMENTARII (28)

kamy 1

09.01.2011, 15:57

sylvia...da...e buna...da eu mananc o data de doua ori si gata....e prea grasa pt gustul meu

Crista_Luca 1

17.01.2011, 09:28

ce bunatati am ratat pe aici

kamy 1

17.01.2011, 17:47

cristina...iti trimit cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: